Zakelijk bestellen

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor Huawei accessoires? Wellicht voor uw medewerkers of als origineel geschenk voor uw zakelijke relaties. Vanaf 5 stuks kunnen wij u een gereduceerd tarief aanbieden.

Op rekening bestellen

Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om te bestellen op rekening. Dat is wel zo handig als u snel moet beschikken over de producten. Wij hanteren een betaaltermijn van 14 dagen. Alle bestellingen worden dezelfde dag verzonden en er kan achteraf worden betaald. Om in aanmerking te komen voor kopen op rekening kunt u een uittreksel van de KvK sturen naar info@huaweihoesjes.nl. Nadat wij uw gegevens hebben gecontroleerd nemen zij zo snel mogelijk contact met u op voor de vervolgstappen.

Bedrukte hoesjes

Als zakelijke klant kunt u tevens bedrukte hoesjes bij ons bestellen. Een hoesje met uw bedrijfsnaam en/of logo is een unieke manier om uw bedrijf in het oog te laten springen. Wij kunnen als leverancier van Huawei hoesjes en accessoires aan vrijwel alle vragen en verzoeken voldoen. Wanneer u een speciale wens heeft met betrekking tot het bedrukken van een gepersonaliseerde hoesjes vragen wij u contact met ons op te nemen. Nadat uw wensen bij ons helder zijn, stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.

Heeft u vragen met betrekking tot zakelijk bestellen? Neem dan contact met ons op!

E-mailadres: info@huaweihoesjes.nl
Telefoonnummer: +31 (0)72 – 202 9074