Je eigen unieke Huawei hoesje ontwerpen en bedrukken

Terug naar Blog

Vanaf nu is het mogelijk om op onze website je eigen unieke Huawei hoesje te ontwerpen. In samenwerking met ontwerpeencase.nl hebben we een speciale module op onze website ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een hoesje te ontwerpen en te laten bedrukken. Je hebt al een eigen unieke bedrukte case vanaf € 14,95. In onze ontwerpmodule kun je zelf een eigen hoesje ontwerpen

Een eigen bedrukt hoesje maken

Het maken van een bedrukt Huawei hoesje is heel eenvoudig. Via de ontwerp module op onze website kun je in vier eenvoudige stappen je hoesje ontwerpen. Je begint met het selecteren van het type Huawei. Vervolgens kun je een afbeelding uploaden. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke vakantiefoto of een foto met je geliefde op een hoesje laten bedrukken. Na het uploaden van de foto kun je deze op het hoesje positioneren. Vervolgens kun je het soort hoesje kiezen. Je hebt de keuze uit een hardcase hoesje, softcase (TPU) hoesje of lederen hoesje. Daarnaast kun je de kleur van het hoesje kiezen waarop jouw ontwerp wordt bedrukt. Wanneer je op bestel drukt wordt de door jou ontworpen hoesje aan de winkelwagen toegevoegd.

Huawei case met foto bestellen

Je kunt je eigen ontworpen hoesje gewoon afrekenen zoals je van ons gewend bent. Veilig en vertrouwd via bijvoorbeeld iDeal, Paypal of bankoverschrijving. Wanneer je bedrukte hoesje voor 17.00 uur hebt besteld wordt deze dezelfde dag nog voor je bedrukt en verzonden. Zo heb je je unieke Huawei case meestal de volgende dag al in huis!

Bedrukt Huawei hoesje ontwerpen

Huawei hoesje ontwerpen

In de ontwerp module zijn er heel veel mogelijkheden om je unieke Huawei hoesje te ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld een uniek design maken in tekenprogramma’s zoals Microsoft Paint of Adobe Photoshop. Ben je niet zo handig met complexe ontwerpen? Dan kun je ook gewoon je een foto toevoegen aan het ontwerp. We hebben al een aantal leuke ontwerpen zien langskomen met foto’s van vakantie, vrienden en geliefden. Wil je niks betalen voor je mobiele telefoon en is je oude telefoon nog in goede staat? Houd dan gewoon je telefoon en betaal minder per maand. Je moet je mobiel goed beschermen en dat kan door middel van een hoesje. Een case met je eigen foto is een erg leuk cadeau. Een bedrukt hoesje is een leuk geschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag van je vriend, vriendin, familie of collega. Maar het is ook leuk om bijvoorbeeld een foto hoesje cadeau te geven aan je geliefde tijdens Valentijnsdag. Wil je voor jezelf en iemand anders een Huawei hoesje ontwerpen en laten bedrukken? Ga dan naar de ontwerpmodule in onze webshop.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − 10 =

Terug naar Blog